adresa Bran, General Mosoiu, nr. 369, jud. Brasov
telefon 0722 806 442
0268 236 463
Tarif: 140 Lei
/ camera dublă pentru o singură noapte
14 locuri, 7 camere
QR code
Bine ati venit!

Contact

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
camera dublă twin (2 locuri):
camera dublă cu vedere la munte (2 locuri):
camera dublă cu vedere la castel (2 locuri):
camera triplă (3 locuri):

Adaugă servicii:

:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Uzual, check-in de la ora 14, dar este posibil si mai devreme. In cazul un care nu exista inca o camera libera, se poate parca masina, se pot lasa bagajele, oferim o cafea, etc. De regula nu solicitam acont. In cazuri speciale, sarbatori, rezervari a mai multor camere, se poate solicita un acont de comun acord. In cazul rezervarilor facute fara acont, rugam ca in cazul in care nu puteti onora rezervarea sa ne anuntati cat mai din timp. Rezervarea este valabila in ziua sosirii fara confirmare telefonica pana la ora 18 .

In cazul existentei unui acont, anularea nu este penalizata in cazul anuntarii cu cel putin 5 zile inainte de data sosirii,acontul se pierde in cazul neprezentarii.
ro en de hu fr es it